Terho Info

Get Adobe Flash player

TIILIKATTO HUOLTO HINNASTO: HARJAUS JA BIOCOMB KÄSITTELY  2,5€-8€ / m2, TIILIENVAIHTO 39€ /h. 

BIOCOMB PUHDAS KATTO  suoja-aine imeytyy jopa 10 mm syvyyteen, estää vesi- ja homevaurioita, estää sammaleen kasvamista katolle. Huoltamaton tiilikatto on usein sammaloitunut. Sammal aiheuttaa katteen haurastumista, jonka seurauksena kate imee vettä sisäänsä. 

Katso  video Goole+video Sokeva ja artikkeli.

BioComb Puhdas katto on laajavaikutteinen mikrobikasvuston (home, levä, sammal, jäkälä, sieni) tuho- ja suoja-aine, joka tuhoaa kasvuston ja antaa käsitellyille pinnoille pitkäaikaisen suojan jopa 5-6 vuodeksi eteenpäin käsittelystä. Puhdas katto sopii käytettäväksi tiili-, huopa-,mineriitti- ja peltikatoilla, muuratuilla tai rapatuilla seinäpinnoilla, kiveyksillä, pihalaatoilla, sokkeleissa yms. Ei tarvitse huuhdella.
 
SUOJA-AINEKÄSITTELY HINNASTO: OMAKOTITALON PESU JA BIOCOMB PUHDAS JULKISIVU KÄSITTELY 1000-2500€
 
tampere kauppiaisenkatu 21 b varastokoppien homeenestokasittely
 
Mikäli talossasi on matta, himmeä tai puolihimmeä maalipinta ja lähistöllä sijaitsee puita, on talosi alttiina puista irtoavalle mahlalle ja siitepölylle, sekä luonnossa  olevalle homeelle. Talosi homeongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn on tarjollaBiocomb suoja-aine- ja homeenestokäsittely. 

BIOCOMB PUHDAS JULKISIVU puhdistaa ja tuhoaa julkisivupinnoille kertyneen lian ja mikrobikasvustot. Sopii puu-, tiili-,betoni-,harkko-, muovi- ja peltipinnoille, ehkäisee puun lahoamista, ja on edullinen. Bicomb käsittelyä ei tarvitse huuhdella, katso video .            

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS!

 

 

 

KUVAT JA JUTUT FACEBOOK JA GOOGLE+

 

Sivuston toteutus Kirja-aapeli