Terho Info

Get Adobe Flash player

HINNASTO: PELTIKATON PESU 5-10€/m2. TIILIKATON PESU 5-12€/m2, HUOPAKATON PESU 5-10€/m2, TALOPESU 5-10€/m2, PAINEPESU 45€/h

PAINEPESU-PELTIKATONPESU-KATONPESU-TIILIKATONPESU-TALOPESU

Käytössämme on liikkuva kalusto, sekä tehokas pesuri, jonka pesuteho on jopa 220 baaria pesurin kahvalla. Emme tarvitse asiakkaalta välttämättä työmme suorittamiseksi vettä, emmekä sähköä. Pesemme painepesulla kaikki ne kohteet, joissa tarvitaan tehokasta pesua. Pystymme toimimaan mihin kellonaikaan hyvänsä.

TALO- JA KATON PESUT

Hesburger pesu etusivu

 

PESETÄ TALOSI JA SEN KATTO. TALO LIKAANTUU SAMOIN KUIN AUTOKIN, JONKA LUULTAVASTI PESET/PESETÄT USEAMMAN KERRAN VUODESSA

Talopesu on hyvä suorittaa silloin tällöin, jotta maalipinta pysyy paremmin kunnossa.  Ilmasta tulevat rikki ym. yhdisteet syövyttävät maalipintaa, sekä luonnossa oleva home ja ilmansaasteet pilaavat sitä.

 

Parhaiten talon ulkopintoihin pinttynyt lika irtoaa tarkoitukseen sopivalla pesuaineella. Joskus pesu saattaa jopa riittää tekemään talosta edustavan näköisen, jos maalipinta on moitteettomassa kunnossa.

 

Tähän nähden on yllättävää, että pesusta ei ole vielä muodostunut itsestään selvyyttä omakotitalojen ja taloyhtiöiden julkisivujen huolto-ohjelmassa.

 

TIILIKATON PESU

Katon pesu suoritetaan korkeapainepesurilla. Pesulla saadaan esim. tiilipinnasta kaikki ilmansaasteet, jäkälät ja sammaleet pois.
katonpesu valitie 1 pirkkala   1Betoni- tai sementtitiiliä ei saada muulla menetelmällä riittävän puhtaaksi, jotta pinta olisi valmis maalaukselle. Tarvittaessa vaihdamme myös hajonneet tiilet. Tiilikatto on painepesun jälkeen aina maalattava.

 

PUHDISTAMME KOURUT JA SYÖKSYT KATONPESUN YHTEYDESSÄ

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS!

 

                                                                    

 

 KUVAT JA JUTUT FACEBOOK JA GOOGLE+

 

 

Sivuston toteutus Kirja-aapeli