Terho Info

Get Adobe Flash player

MAALAUS-TAPETOINTI-SISÄMAALAUS-KATONMAALAUS-SEINIENMAALAUS-TAMPERE-PIRKANMAA

MAALAUKSELLA UUTTA ILMETTÄ KOTIISI! Mikäli kotisi kaipaa vain pientä pintaremonttia, on maalaus hyvä vaihtoehto tapetille! Nykyään maalisävyjä löytyy täysi värikartasto ja lisäksi mm. maalipinnan himmeyden voi itse olohuone maalattu ja tapetitvalita. Maaleja on paljon eri laisia ja siksi onkin hyvä luottaa ammattilaiseen maalaustyössä! Toteutamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti kaikki maalaustyöt Tampereella ja Pirkanmaalla, tarvittaessa myös kauempanakin

 

 

TAPETOINTIKO VANHANAIKAISTA? Tapeteissa näkyvät uudet, koko ajan vaihtuvat muoti-ilmiöt! Yhdessä sopivien huonekalujen, tekstiilien sekä muiden materiaalien kanssa tapetista saadaan tilaan näyttävyyttä. Tampere Mantyhaankatu 4   1 19.45.24Tapetoinnissa täytyy ottaa huomioon myös monta muuta asiaa. Pieneen tilaan sopii kauttaaltaan kuviotapetti, isossa tilassa suurikuvioinen kuviotapetti kaikille seinille asetettuna puolestaan saa tilan näyttämään ahtaalta ja tekee tilasta vaikeasti sisustettavan. Kuviotapetteja käytettäessä täytyy aina ottaa huomioon tilan muoto ja huonekorkeus, jotta lopputuloksesta saadaan toimiva ja näyttävä.

Koska tapetointi ei myöskään suhteessa maalaamiseen ole edullista puuhaa, on syytä luottaa ammattilaiseen sekä tapetin valinnassa, että itse tapetoinnissa. Valitessasi meidät tapetoimaan kotisi tai työpaikkasi, voit aina luottaa siihen, että jälki on tarkkaa ja ammattitaitoista! 

TAPETOINTI, MAALAUSPALVELU JA MAALAUSTYÖT Näemme tilan kokonaisuutena ja aina yksilöllisenä, tahdomme tehdä yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös persoonallisia ja tyylikkäitä. Tila ja sen ilme ovat tärkeimmät, tilassa täytyy viihtyä. Tilan täytyy myös muuntautua helposti uuteen sisustukseen ilman, että isoja remontteja täytyy tehdä vuosittain. Siksi tila täytyy paitsi tehdä, myös suunnitella hyvin. Tilatessasi remontin meiltä, saat apua niin värisuunnitteluun kuin materiaalin valintoihin. Tee tilaus maalaus- ja tapetointityöstä säästyt turhalta päänvaivalta ja stressiltä, voit huoletta keskittyä elämäsi tärkeisiin asioihin sillä välin, kun me hoidamme kotiisi uuden ilmeen.

KESKITY ELÄMISEEN, PYYDÄ TARJOUS !

MAALAUS- JA TAPETOINTITYÖT HINTAVINKKI:

MAALAUS- JA TAPETOINTITYÖN HINTA: HINTAAN VAIKUTTAA TAPETOITAVAN ALAN SUURUUS, MUTTA ESIMERKKINÄ LAITAN GOOGLE+ JA FACEBOOK SIVUILTA LÖYTYVÄN KOHTEEN, JOSSA TAPETOITAVIEN SEINIEN PITUUS OLI 17m JA NELIÖJÄ 42,5. HINTAA TYÖLLE KERTYI 460€ JA NELIÖ HINNAKSI TULI 10,82€. KAHTEEN KERTAAN TEHTÄVÄ MAALAUSTYÖ VASTAAVALLE ALALLE  10€ / m2.

KUVAT JA JUTUT FACEBOOK JA GOOGLE+